Sy voksipose

Fremgangsmåten: Tegn av mønsteret på dyna. Jeg brukte sommerdundyne, men det går fint å bruke fiberdyne også. Sy to sømmer rundt der du har tegnet, klipp i mellom disse to sømmene. (Så ikke duna flyr ut) Klipp for og ytterstoff like... Lag samtidig en remse som skal bli løpegangen for snora øverst. Der tok jeg ytterstoffet, klippet det ca 10 cm, bretter den i 4 lag slik at den bli ekstra solid.

Fremgangsmåten:

Tegn av mønsteret på dyna. Jeg brukte sommerdundyne, men det går fint å bruke fiberdyne også. Sy to sømmer rundt der du har tegnet, klipp i mellom disse to sømmene (dette så ikke duna flyr ut)

Klipp for og ytterstoff like... Lag samtidig en remse litt lengre enn buen, den skal bli løpegangen for snora øverst (Der tok jeg ytterstoffet, klippet det ca 10 cm, bretter den i 4 lag slik at den bli ekstra solid) sy innbrett i begge endene slik at dn blir like lang som buen.

Legg dyna, foret og ytterstoff sammen (for og ytterstoff rett mot rett) fest løpegangen på med nåler  mellom for og ytterstoff, vendt innover i buen. Fest to løkker av snorker i hjørnene (se merking på bildet) mellom for og ytterstoff vendt innover. Sy alle lagene sammen med rettsøm, behold en åpning for vrenging.

Vreng/rett posen og sy igjen vrengeåpningen for hånd.

Sy på to duffelknappa som hempene festes i... Og vips er posen posen ferdig KulKulKul👍👍👍